Mötesteknologi i framkant

Mötesbranschen är som bekant inget undantag när det kommer till nya digitala lösningar och tekniker. Och utvecklingen går i en rasande fart. Ny och smart mötesteknologi dyker upp hela tiden och på Möteslabbet hinner jag knappt stilla min nyfikenhet. Men, jag tar mig tid att testa och introducera den nya tekniken för mina kunder, som en naturlig del av Möteslabbets grundidé.

I alla möten och projekt som jag tar mig an eftersträvar jag alltid en variation i upplägget varför det många gånger också finns inslag av modern mötesteknologi. Vill du att dina deltagare ska kunna rösta och rangordna i realtid, se resonemangen visuellt växa fram på digital storbild eller till och med ha inslag av frågesport? Jag arbetar med mötesteknologi i framkant och har gjort så sedan slutet av 90-talet. Jag erbjuder alltid dig de bästa lösningarna.

Denna kunskap och erfarenhet har varit ovärderlig i den snabba omställning som Möteslabbet har gjort under våren 2020 för att möta marknadens nya behov av digitala tjänster. 

”…rösta och rangordna i realtid, se resonemangen växa fram visuellt…”

Digital facilitering och workshopledning

Att facilitera digitala workshops har helt plötsligt blivit vardag för många, men det är inte helt lätt. Med min långa erfarenhet av att både facilitera fysiska workshops och använda digital teknik på dessa har jag snabbt kunna ställa om till att även erbjuda digital facilitering och digitala workshops. Hör av dig till mig så bistår jag dig, antingen med upplägg för den workshop du själv ska leda, som co-facilitator till dig eller som facilitator för hela workshopen.

Hjärnsmarta workshops och utvecklingsprocesser.

Hälsa på

Möteslabbet AB
Kronobergsgatan 5
352 33 Växjö