Möten som skapar värden

Många av oss jobbar i slimmade organisationer där processer och tidsstyrning är extra viktigt för att vardagen ska gå ihop. I olika projekt jag har medverkat i har vi insett att vi varken har tiden eller kompetensen för att driva på arbetet i rätt riktning. Vi dessa tillfällen har vi vänt oss till Caroline Dunne och Möteslabbet. Caroline är väldigt professionell och kompetent i sitt sätt och bemötande och hennes arbete präglas av glädje och ett tydligt fokus på kunden. Hon är alltid väl förberedd och har alltid ett ess i rockärmen, det kan vara ett nytt sätt att inleda ett möte eller ett nytt digitalt verktyg som för mötet framåt. Det som kännetecknar Caroline är hennes sätt att snabbt sätta sig in i just vår situation och det som behövs vid varje enskilt läge, en förmåga att läsa av vad vi behöver även om vi inte själva vet om det ännu.
 
Jag jobbar för en organisation som uppskattar nytänkande och framåtanda vilket verkligen Caroline och Möteslabbet står för. Vi har anlitat henne både som konsult för att få input och hjälp inför egna möten och som facilitator vid större möten för att skapa ett driv och lyft när det är många deltagare.

Elin Ivarsson, Marknadskommunikatör, Anebyhusgruppen 

Professionellt, utvecklande och kul

Det är kul, utvecklande och tryggt att jobba med Caroline som konsult och facilitator.  När jag kommer med ett uppdrag ställer hon relevanta och utvecklande frågor som för uppdraget framåt och tillför perspektiv som saknades. Självklart professionell i förberedelser och resultat och inte minst jobbar Caroline lyhört och omsorgsfullt med detaljerna som ger det lilla extra till möten och processer som hon leder. 

Karin Hård af Segerstad, arkitekt SAR/MSA, Arkitektbolaget

En förmån alla arbetsplatser borde ha

Jag har jobbat med Caroline i många år, i olika processer och utmaningar. Med hennes kloka råd, kreativa lösningar och pedagogiska verktyg har mina beslut blivit enklare men ändå modigare. Carolines engagemang, kompetens och glädje entusiasmerar och får alla deltagare att hoppa på tåget. Att jobba med Caroline är en förmån som alla arbetsplatser borde ha.

Kasia Musial Lilja, Funktionschef social hållbarhet, Länsstyrelsen i Kronobergs län

Referenskunder

Anebyhusgruppen
Arkitektbolaget
Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Bräcke Diakonigård
Deloitte
Försäkringskassan
IKEA
KaramellKungen
Linnéuniversitetet
Länsförsäkring Kronoberg
Länsstyrelsen i Kronobergs län
Länsstyrelserna
Lunds universitetssjukhus
Regeringskansliet
Riksantikvarieämbetet
Skandia
Stockholms läns landsting
Volvo CE

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig! För närvarande erbjuder jag alla mina tjänster digitalt. 

Hjärnsmarta workshops och utvecklingsprocesser.

Hälsa på

Möteslabbet AB
Kronobergsgatan 5
352 33 Växjö