Skip to main content

Meningsfulla möten och samarbeten baserade på kunskaper om hur hjärnan fungerar

På Möteslabbet jobbar jag, tillsammans med olika samarbetspartners, med hjärnsmarta möten och utvecklingsprocesser. Att ta hänsyn till hur hjärnan fungerar när du planerar och genomför dina möten och processer kan kännas självklart, men hur gör du det på bästa sätt i praktiken? Hur skapar du meningsfulla möten och samarbeten som ger konkreta resultat? 

Caroline Stenfelt startade Möteslabbet 1998 för att bistå företag och organisationer med grupp- och verksamhetsutveckling genom delaktighet,  engagemang och gränslösa samarbeten. Det mänskliga mötet och det respektfulla samtalet har alltid varit kärnan i allt Möteslabbet vill göra. Enligt Caroline startar all utveckling med ett samtal. 

”…Det är kul, utvecklande och tryggt att jobba med Caroline som konsult och facilitator…”

Karin Hård af Segerstad, arkitekt SAR/MSA, Arkitektbolaget

Möt Caroline Stenfelt

Jag har en civilekonom- och magisterexamen från Marknadsakademien vid Stockholms universitet (1998) och en magister- och masterexamen i yrkeskunnande och professionsutveckling från Linneuniversitetet i Växjö (2015).

Att jag skulle ”titulera mig” facilitator gick upp för  mig i början på 2000-talet då jag bodde i London och beskrev mitt företag och min roll för nya bekantskaper där. De sa; ”Ah, so you are a Facilitator?” Och på den vägen är det. Sedan 2012 är jag certifierad som professionell facilitator (IAF). Jag är extra stolt över att var tredje år behöva ”Re-certify” för att säkerställa kvaliteten på mina tjänster.  Under 2019 utbildade jag mig till Mindfulnessinstruktör i syfte att införa fler inslag av mindfulness på de möten och i de processer som jag faciliterar.  

Fritiden spenderar jag helst utomhus och i rörelse. Gärna tillsammans med familj och vänner. Att vandra, cykla, jogga och åka skidor är det bästa jag vet. För mig är det också viktigt att dagligen prioritera tid för yoga, meditation och läsning. 

Jag har drivit Möteslabbet sedan 1998 och det är fortfarande lika roligt att dagligen få träffa mina kunder och samarbetspartners för att tillsammans planera och genomföra möten och utvecklingsprocesser som leder till goda samarbeten och konkreta resultat. Att få bidra till utveckling av individer, grupper, organisationer och samhället är min största drivkraft. Vid det har laget har jag lång erfarenhet av att arbeta med många olika professioner i många olika branscher.